ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 

Η THERMOGLASS Ε.Π.Ε. είναι εμπορική και τεχνική εταιρεία με αντικείμενο το γυαλί.

Τομείς δραστηριότητάς της είναι η επεξεργασία υαλοπινάκων, η παραγωγή διπλών υαλοπινάκων (από απλούς θερμοηχομονωτικούς μέχρι εξειδικευμένους ενεργειακούς 3ης γενιάς), ο εξοπλισμός καταστημάτων (από βιτρίνες, γυάλινες πόρτες και ράφια μέχρι επενδύσεις τοίχων και διακόσμηση) και η προμήθεια αντι-βανδαλιστικών και αλεξίσφαιρων γυαλιών.

Όλα τα προϊόντα υψηλών απαιτήσεων όπως : ενεργειακοί υαλοπίνακες, αλεξίσφαιρα και αντιβανδαλιστικά τζάμια, συνοδεύονται από τα έγγραφα πιστοποίησης CE και το φύλλο προδιαγραφών και τεχνικών χαρακτηριστικών τους. Προμηθευτές των πρώτων υλών είναι οι κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες του χώρου. Η παραγωγή των μονωτικών υαλοπινάκων της THERMOGLASS, τόσο με όσο και χωρίς αέριο στο διάκενο, καλύπτεται επίσης από βεβαίωση CE.

Επί σειρά ετών, μέλος της Π.Ο.Ε.Β.Υ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων).

Ένα βασικό στοιχείο που χαρακτηρίζει τη THERMOGLASS, είναι η προσήλωση στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, η συνεχής αναζήτηση πρωτοπόρων τεχνολογιών και η πρακτική εφαρμογή τους στον τομέα του γυαλιού.

Εξίσου σημαντικό ωστόσο στοιχείο στα  30 χρόνια της εταιρείας είναι και η αμφίδρομη σχέση με τους πελάτες όσον αφορά το έργο που θέλουν να πραγματοποιήσουν, όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι αυτό. Στη THERMOGLASS δεν θεωρούμε καμιά ανάγκη κάποιου πελάτη μας ανάξια προσοχής ή ενδιαφέροντος. Συζητώντας μαζί του, προσπαθούμε να προσαρμόσουμε στα μέτρα και τις ανάγκες του τα προϊόντα μας, στο μέτρο του τεχνικά δυνατού. Χωρίς να μένουμε αυστηρά στην τυποποιημένη παραγωγή, θα προσπαθήσουμε μέχρις εσχάτων να ικανοποιήσουμε την επιθυμία του.


Ίσως είναι και ο βασικός λόγος που εξηγεί το πλήθος των ευχαριστημένων πελατών μας, όλα αυτά τα χρόνια.